goddag vilken underbar dag inte sant ? :)

haha vilken fin dag det blev idag med va?
jag vaknade typ kl 9 imorse, klädde på mig å åkte till min lilla mor. å nu sitter jag här, ska strax åka till anna å hjälpa henne å pack adet sista hon ska flytta i helgen.
sen ska jag typ kanske träffa elias kl 14-15, sen vara med martina när hon har slutat, hon slutar kl 16. sen ska jag å elias kanske ut å springa ikv, ikv är det ``dirty sexy money`` oxå på teve! :)
aja jag ska fixa lite saker nu sen dra! pusshej <3

sol idag igen.. det är ju fan sommar nu!

sommar och sol åh jag vill ha dig!
haha jäää man blir ju knäpp när det blir varmt;)*
idag gick jag till ksolan hade en och en halv lektion sen slutade jag halv 10 så jag åkte hem till mor. jag gick ut med tayson hjälpte henne å städa lite sen åt vi glass å rabbarberkräm sen somnade jag i solen igen å sen åkte vi å handlade food sen åkte jag direkt till elias å martina å matilda va här. elias lagade mat sen åkte vi till stranden typ vid vallen ¨å hade piknik:)
sen skjutsade elias hem mig å martina rill elias, matilda åkte hem å elias till sin match i botkyrka. å nu ska jag å martina kolla på greys så tingeling! <3

tisdag ån solen skinner

imorse var jag GRYM! jag tog bussen 10 i 8 å jag kom i tid(20 över 8 )
jag hade:
*data
*engelska(test)
*lunch (kebab m. vitlökssås)
*matte
*vård&omsorg(läxförhör)
sen slutade jag å då åkte jag hem till mor å gick ut med tayson, sen kom elias å hämade mig kl 17.00 sen nu ska jag kolla på desperate housewifes sen gå ut å gå en promenad med elias sen duscha å sen gå å sova:)
ha det så bra kära läsare ! pouss<3

skola nu igen men snart är det över !

haha nu är det typ 11 dagar kvar räknade jag å stina ut idag ! :)

idag har det vart typ den drygaste dagen såhär såg den ut :
*jag vaknade å fixade mig.

*åkte till skolan( kom i tid)!

*hade svenka och engelska

*redovisade om arbetsmiljö & säkerhet.

*fick reda på betyg(vg i vård & omsorg, vg i medicinsk grundkurs om jag gör ett läxförhöt om läkemedel imo0rn, g i arbetsmiljö & säkerhet.

*åt lunch(kycklinggryta med ris)

*insåg efter typ en halvtimme att jag inte hade msk.....

*insåg efter yttligare en halvtimme att vi hade inställd matteoxå!!!!

*insåg att jag har typ 5 timmar ledighet innan alex teater börjar !

*har tråkigt sitter å

Linn på utgång

jää jag vaknade nyss ska äta frukost snart... ¨
sen måste jag åka iväg å köpa pesent med elias till hans mor sen ska jag köpa blommor till min mor oxå tror jag^^
sen ska vi vara hos min mor kl 13.30
sen ska vi vara hos hans mor kl 15.30
sen ska vi ha en myskväll för oss själva:)
nu måste jag gå om jag ska hnna, puss<3

godkväll*

igår gick jag amet, wille å elias på indiana jones filmen. den var lik ``national treasure 2`` tycker jag , men den var faktiskt rätt okej. sen kom martina å sov hos oss.

idag jobbade elias (07.30-14.30) martina å jag vaknade halv 11, elias kom hem med frallor till oss vid 12¨då vi åt frukost alla tre:)
sen åkte elias å jobbade lite medan jag å martina fixade oss. sen kom han hem å vi åkte till ikea(igen :P ) haha aa för typ 7:e gången den senaste månaden... vi köpte en till malmbyrå till hallen.
sen åkte vi till net on net, martina köpte en ny mobil för man kunde inte skicka sms till henne så hon trodde att hennes mobil var för gammal. men det funkade inte att skicka sms från den nya så hon ringde till tele 2´s kundtjänst å dom sa att det antagligen var nått tekniskt fel på simkortet å teknikerna var typ sjuka idag å hon skulle ringa tillbaka dit imorgon^^

sen åkte vi till maxi å köpte typ kött, en piknikfilt å äggkoppar.
sen åkte vi till willy´s å storhandlade fooood :P
sen åkte vi hem å elias duschade å martina gick å solade så jag följde med henne sen när vi kom tillbaka var han klar å vi alla åkte till kista fast han gick bara in å köpte ett presentkort till sin kusin som fyller år idag. sen åkte jag å martina hem å käkade (korv & pommes) å nu håller på att fixar lite i lägenheten ska strax duscha å sen sova är fett trött! hoppas elias inte kommer hem allt försent bara... men martina ska sova här så jag är iaf inte ensam:)

imorn ska jag å elias först hem till min mor å lämna present å fika lite, sen ska vi till hans mor å grilla sen ska vi hem å bara ha en myskväll för oss själva!
skriver imorn om jag hinne annars blir det på måndag. puss<3


äntligen helg!

det känns som om det vore evigheter sen det var helg nu ! :P idag är det iaf fredgagen den 23:e maj år 2008.
rapport från veckan:

onsdag: elias hade ju som sagt var match så jag var hemma hos han själv å jag hade tänkt å kolla på grey´s men jag satte igång att baka bullar så jag missade skiten ! jaja det blev asgoda kanelbullar iaf :D
sen kollade jag lite på teve sen gick jag å la mig å sen kom elias... jag vet inte vilken tid typ vid 12^^ han hade vart å kollat på campions league finalen på sin brors jobb där han oxå å t mat!
MANCHESTER VANN! LOVE U RONALDO! <3

torsdag: jag hade data å idrott på morgonen så jag skippade det så jag kom till engelskan ist å sen gick jag till täby å köpte present till min mor å en liten söt sten som det stod ``love`` på till elias... annika följde med mig :) sen gick jag tillbaka till skolan för jag hade ju drama å det var uppspel... jag hade inte tränat så det gick typ åt helvete! :@  

idag: jag gick till sjukhuset kl 8 imorse skulle träffa min sjukgymnast som konstanterade att min rygg har gått tillbaka så jag måste börja gymma igen :( jag ska börja 2 ggr i veckan plus att jag har fått nya övningar som jag måste göra hemma varje dag. hoppas min rygg blir bättre nu...

idag känner jag att min mage vill bråka den gör ont å jag är svimmfärdig hela tiden.
jag ska inte till skolan för jag har redan gjort arbetet som dom andra i skolan jobbar med nu.

jag sitter nu hos mor å ska göra ett annat arbete nu så jag ska sluta ödsla tid på att skriva en massa inlägg här :P
ikv kanske jag, elias & joseph ska på bio och se indiana jones.
skriver mer sen, puss <3

dom har flyttat bloggen :s

jag vet inte vf men dom har tydligen flyttat bloggen... asså inte för er läsare men för mig när jag ska skriva ett inlägg^^
jaja whatever. jag tycker jag är duktig som skriver nästan varje dag ! :D

jag hann inte å skriva vad jag gjorde igår... jag skolkade ´ju som sagt var ... så jag och elias sov till 11 för han var oxå ledig, sen åkte vi till ikea köpte en byrå (malm) likadan som sängen då... sen åkte vi till mio å köpte löpare(dukar till bordet) och en vit jätte fin å skön filt :) sen äkte vi till maxi å köte gardiner svarta och beiga panelllängder:P

sen åkte vi hem å elias monterade allt medan jag städade. guuuud va fint det blev!!! :) ser ut som ett helt nytt rum nu ju !

sen på kvällen hade vi det bara mysigt och kollade på desperate houswifes.

idag: jag var i skolan hade ju bara tre lektion så det var ju skönt^^
sen kom elias å hämtade mig å körde mig till mor, jag hjälpte henne å städa lite, sen kom elias å hämtade mig å vi åkte hem till honom å sov en stund vi var skittrötta å somnade typ så fort vi la huvudet på kudden. sen vaknade vi av att amet plingade på dörren. sem skulle jag laga mat... osm inte gick så bra idag^^ jag skulle göra ris å vårrullar.
vårrullarna blev jättegoda men riset smakade bajs :S jag tror jag tog för mycke vatten :P !
jaja nu sitter jag iaf själv för elias har match å sen ska han till sin brors resturang å käka å kolla på champions league finalen (manchester united- liverpool) HOPPAS TILL MIN GUD ATT MANCHESTER VINNER! :D

sen lovade han att komma hem. (asså inte för sent) men vi får väl se hur det blir med den saken, jag tänkte baka nått nu å sen kolla på grey´s min mor kommer å kollar hur vi har det här hos elias:P :) det ska bli kul men då måste jag ju ha nått att bjuda på :D hihi jaja jag skriver imorn vad jag bakade!
puss & godnatt<3

tiden rinner iväg!

r det redan tisdag, fan det känns som att jag har såååå himla mycket att göra asså:P
lite historik nu då...
söndag: elias var ju på svensexa så jag träffade inte han på hela helgen, jag sov hos mor och var med carro i lördags som sagt var. ialla fall så när båten hade landat hade elias fotbollsmatch så han åkte direkt på det... sen så olyckligt nog blev det en massa bråk där så polisen kom och eftersom elias farbror var tränare för laget som hade vart med i bråket var han tvungen att följa med till polisstationen typ och för att vara schysst så följde elias oxå med som typ moraliskt stöd till hans farbror. sen så skulle dom bara förbi å spela lite poker, och när dom skulle gå kände elias efter i sin ficka och kunde inte hitta sin mobil! han sa till sin farbror att han inte kunde hitta den så dom letade överallt och ringde den å allt, sen sa hans farbror: grabbar nu är jag väldigt besviken på er, vem har tagit den? min brorson vill ha tillbaka sin mobil... ingen sa nått. efter en stund ser elias nått svart ligga i en soffa... han går fram och vad får han se om inte sin mobil? haha nån idiot la tillbaka den^^

måndag: jag hade frilufsdag i skolan å då skulle man gå en mil så det pallade jag inte, jag var hemma å tvättade med mor.

tisdag:idag skolkade jag ^^












jag lääääängtar !

nu sitter jag bara å väntar på att elias ska komma å hämta mig ^^
hans båt anlände halv 5 å sen skulle han spela match kl typ 19-21 å sen skulle han väl komma å hämta mig, iofs sa han att han skulle duscha  sånt men hur lång tid kan det ta?!
haha jaja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga! :D
åh han ringde förrut, å sen direkt typ kollade jag på ``a walk to remember`` (en film som verkligen rekomenderas starkt!) iaf så började STORBÖLA för jag saknade verkligen elias så himlaaaaaaaaaaaa mycket ! omg asså jag fick nästan andningssvårigheter!!!
det är väl antagligen det som kallas kär?...

fan jag vill bara att han ska komma nu så kan jag krama sönder honom min lilla gossebjörn:)
han har tydligen köpt en present till mig... undra vad det kan vara(A)
imorn har vi frilufsdag i skolan å man fick välja massa aktiviteter men det enda som verkade normalt och gratis var att typ promenera EN HEL JÄVLA MIL å det pallar ju inte jag plus att jag inte vet vart ensta gård ligger så jag tänker vara hemma imorn! :P haha min mor har inget att invända om så det var ju oxå positivt^^
hon å jag ska tvätta lite grann hos anna sen ska jag försöka så att jag hinner å kan vara med elias på kvällen !
jag skriver mer imorn om allt. pusshej<3

historien om mig och elias<3

Jag skulle praktisera på HSB omsorg i edsberg i 5 veckor.
på måndagen var jag hemma för jag var magsjuk, tisdagen kom jag... på onsdagen klev en man vid namnet elias in i lokalen å sträckte fram handen och hälsade, han var kompis med min handledare och arbetade ju på min praktikplats, så i och med att vi arbetade på samma jobb och båda kände therese(min handledare) så umgicks vi en hel del på luncherna och visa dagar när therese var sjuk fick jag gå med honom. efter drygt en vecka så bytte vi nr å började smsa, en dag så föreslog nån att vi skulle gå en promenad på kvällen bara vi två (elias och jag )
kommer inte ihåg vem det var som föreslog det men ialla fall så tog han bilen till mig ungefär parkerade en bit bort för vi träffades i smygg å jag sa till mor att jag bara skulle gå ut å vara med martina, jag gick ut å möte honom... vi gick till en stege där jag brukar bada med carro på sommrarna som ligger vid sätra. det var typ den blåsigaste dagen jag har vart med om men såå mysigt !
vi satt där en stund och pratade, nu senare så har han sagt till mig att han ville kyssa mig å att det var rätta stunden, men jag hade ärligt talat inte en tanke på det, jag trodde bara att vi var arbetskompisar. han var ju liksom 7 år äldre hade precis gjort slut med sin tjej. sen gick jag hem och vi pratade aslänge på kvällen... ganska många kvällar i rad blev det sen började vi träffas efter jobbet och han ringde hela tiden. en eftermiddag hade han köpt kladdkaka vi låg i hans soffa och kollade på scrubs( vi kollade jättemycke på det förrut ) och helt plötsligt sa han linn, athene bause. å jag ba : vad betyder det ? ( jag visste att det var nått på arabiska)
han ba: men jag kan inte säga det... jag ba: nähä skit it då. men efter en stund suckade han, tog sats å sa: kyss mig! jag fick panik å sa nej ! han ba: men gud vi pinsamt, vad dum jag känner mig.
efter en stund vände jag mig om och sa okej då. och så kysstes vi.. jag va så himla rädd!
vi kysstes väldigt länge...
sen var han tvungen att gå för han hade fotbollsträning, å jag åkte hem. sen smsade han mig senare och skrev: jag hade säsongens bästa träning, tror att någons kyssar låg bakom det. you rock babe!

vi höll det hemligt ett ganska bra tag så vi smög och kysstes när ingen såg. jag började vara med hans kompisar och han å jag var en hel med min storasyster eftersom jag bodde hos henne medan jag praktiserade.
men efter ett tag började alla fatta och vi bestämde att vi var tillsammans och efter yttligare ett tag så offentliggjorde vi det. tiden gick, vi upplevde en hel del. vi firade alla hjärtans dag på en mysig resturang, vi hade en gulligkväll och det var sannerlig en kväll att minnas!

tiden flög iväg han flyttade, nu känns det som vi är gifta och bor tillsammans. nu fattas bara barn å att jag jobbar.
nu är han på en svesexa och jag saknar honom så sjuuukt mycke att jag vill gråta sönder!
hoppas han ringer snart...
imorn kommer han iaf hem !
image52

KOM HEM BABY!

fyfäään det känns evigheters evigheter sen jag såg elias... det var inte ens 24 timmar sen ! :P
vi åt ju middag hos hans föräldrar igår kväll det var jätte mysigt å jag fick prova på libanessisk mat :) det va asgott!!!
sen va hans mor så gullig att hon hade ringt så nu har jag fått ett nr som jag ska ringa på måndag om sommarjobb på danderydssjukhus! :D sen fick jag 3 armband av henne som va från afrika, jättefina:)
sen skjutsade elias hem mig å han åkte till sin kusin.
jag sov hemma... nu var det grymt länge sen faktiskt :S
jag sov till halv 12, elias ringde(åhhhh :,( klarar knappt av att prata om honom! ) sen smsa carro å ville att jag skulle följa med henne till stinsen för hon skulle shoppa lite det var asmycke folk där för det va nått uppträdande som vanligt :P
sen åkte vi hem, jag åt middag (plättar ) sen fruktsallad till efterrätt å nu sitter jag här vid datan :)


JAG SAAAAAAAAAAAAAKNAR ELIAS NU Å INTE ENS MARTINA ÄR HEMMA! ALLA HAR LÄMNAT MIG BUHU :,(


i´m sooo fucking nervous!

haha tonight i´m going to meet elias parents. i´ve met them earlier but i still is nervous, i may emerasse my self like the last time! no i´m gonig to pack some clothes and then i´m taking the bus to elias(my home(A) ) then i´m going to fix my self thereand the at 7 o´clock where taking of to his parents to eat libanesses food* yummy **
bye see you!<3

fyfään vilket jävla äckelväder!

idag är det fredag å äntligen heeeelg :) haha jag är så trött att jag somnar på varenda buss jag sätter mig på :P (A)
jag sitter nu i skolan å ska skriva ett arbete typ om arbetsmiljöer.

igår var det icke nån vanligt skoldag som jag kanske nämnde... vi var på skansen:) haha skiitsöta djur men väldigt kallt!

idag går jag i skolan till 14.10, sen ska jag direkt hem till mor sen ska jag till elias för han å jag ska på middag hos hans föräldrar. sen får vi se vart jag sover idag, imorn å på söndag ska jag ialla fall sova hos lille mor :P :) helgen blir nog ganska lugn hemma hos mor å med familjen. jag ska rensa ut mitt rum tror jag å ta ner lite sommargrejer från vinden^^

pusshej<3

stressigt värre^^

idag har vart en ganske stressig dag faktiskt :/
först åkte jag till skolan hade 3 lektioner, slutade halv ett. Elias hämtade mig å skjutsade mig till sollentuna å jag va på ung. sen åkte jag direkt till mor, hjälpte henne å städa lite grann. sen åkte jag till kista å köpte ett par ljusa jeans :) jag börjar bli galen i kläder å det är icke bra! :P sen åkte jag tillbaka till sollentuna, gick in på ica å trodde att jag va i desperat behov av indrigienser till pannkakor men så var icke fallet, jag typ tänkte på receptet till kladdkaka :P så jag köpte ju självklart en massa onödiga saker ^^ sen gick jag hem å stekte pannkakor... missade grey´s som vanligt ! juste har jag sagt det... att vi ska till skansen med klassen så jag ska ha pannkakorna till lunch haha man känner sig som liten igen då man hade med sig matsäck på utflykt ;) jaja  nu är jag iaf klar, å sitter å väntar på elias som har haft fotbollsmatch... hoppas det gick bra! :D <3
fan va jag saaaaknar honom nu !!!!!!! älskling kom hem.
skriver imorn om jag hinner... det gör jag säkert ;)
pusshej <3


mår illa :/

fan nu mår jag illa igen :( hatar å må illa...
igår så var jag ju hos mor hela dan typ, sen så åkte jag till martina å sen gick vi på friskis å svettis :) det va skitjobbigt haha jag har ingen kondition men detta va mest för mage o rygg :P     jag har skiiitont i min rygg! fyfään, så jag ringde till min jsukgymnast å jag ska till henne nästa fredag kl 8. sen så tänkte jag ringa till vårdcentralen för jag har ju fan inte fått provsvaren än!
jaja nu kom martina så jag ska väl vara lite social, jalla bye!

nu har jag inte skrivit på hela helgen tror jag :S

... men nu skriver jag :) jag är hos mor hon står å gör nån paj här till middag tror jag :P jag ska käka ostkaka å festis till middag haha gud va gott:D !
idag ska jag äntligen skicka in papprena om körtortet jag har ju tvekat om jag vill... hade ju en vision om ett liv med en elbil men har nog efter mycket om och men kommit fram med mor att det nog bäst att ta vanligt körkort.
jaja det gick iaf bra på middagen med hans föräldrar, jag jobbade hos mor i lördags (10-14) sen käkade jag middag med carro & alex i sätra (pizza skitgott var det ! ) sen igår så jobbade jag hos mor (12-14) sen kollade jag på elas match i solna(dom vann med 3-1 ) haha juste sen solade jag en gång till i soarium... JAG BRÄNDE MIG TOTLAT SÅ JAG KAN KNAPPT INTE HA KLÄDER PÅ MIG HAHA !
idag tog jag ldigt från skolan pallade inte, plus att mor frågade om jag kunde vara hemma å passa tayson för hon skulle iväg kl 6. så jag gjorde det. sen ikv ska jag kolla på sthlm på 1an kl 20.30 asbraaaaa serie ni MÅSTE kolla! :D
puss hej <3


det gick bra!

... idag på sjukhuset gick det bra:) dom såg nått men kunde inte se exakt, det kan vara navelbråck men det är inge farligt^^
elias skjutsade mig dit som sagt å martina fölljde oxå med. men när jag var där inne åkte elias å martina iväg på ett ärende som visade sig vara ett par skor till mig! :D haha likadana som elias fast i dammodell så nu har vi likadana skor ser skitkul ut :P
aa sen åkte vi alla tre hem till elias å va här en stund.
sen gick vi ner å solade solarium jag hade aldrig gjort det förrut men nu gjorde jag det fyfäään va jag va nervös när jag la mig ner... men sen var det faktiskt skönt och jag fick en fin linje ! haha det var som en kick sen å jag ville bara göra mer!!!!
ska nog sola imorn:*)
sen skjutsade vi martina till skolan för hon hade en lektion kvar, sen åkte jag å elias till maxi å handlade lite mat. sen åkte vi hem å båda somnade ! :P haha
sen kom joseph, elias bror å satte igång att laga mat med elias, jag började städa men helt plötsligt gick dammsugaren sönder! :O :s
aja å sen drog elias å joseph för att spela fotboll med grabbarna, så jag sla nu börja fixa iordning mig för snart kommer deras föräldrar! jag skriver imorn om hur det gick ! :)
hejsvej

solen skinner å min baby är hetare än någonsin!

haha idag är det torsdag den 8/5-08. jag har haft chilldag som sagt...
såhär såg det ut:
*data(jag gjorde provet å fick G)
*idrott: jag ledde uppvärmningen själv, det gick bra.
*engelska, jag fick G på nalle puh projektet.
*håltimme, elias kom typ vid 2 å vi gick till täby han köpte lite kläder å glass
*drama, jag kan faktiskt alla mina repliker nu ! :P
*mötte madde & niki vid busshållsplatsen, skitkul å träffa dom det va sååå länge sen !
*sen åkte jag hem till elias
å nu sitter jag här! :)
skriver mer sen <3

dampdata!

igår tänkte jag lägga upp värsta bilderna på mig å martini :P ! men asså min jävla data, den tog upp typ skjuttioelva fönster av sig själv!
aja får lägga upp ¨dom ikv.
igår va jag såååå jävla trött, jag slocknade så fort jag la huvet på kudden jag skojar inte! :P haha

idag har jag ganska chilldag.... först nu har jag data, jag fick g på provet !:D
sen har jag idrott jag ska som sagt leda uppvärmningen med matilda^^
sen har jag engelska då vi får reda på betyget på nalle puh projektet! :S
sen har jag 3 timmars hål då elias kommer ! :) sen har jag dramna... shit jag kan inte mina repliker! :S :O
jag slutar 16.35, då ska jag nog hem för elias ska spela fotboll med sina kompisar i hld. sen åker jag väl till han för jag ska sova hos han idag eftersom han ska skjutsa mig till sjukhuset imorn! jag är skiiitnervös inför det förresten...
aja nu ska jag logga ut för vi slutar.



kolla om han/hon är den rätta!

http://www.secret-loves.com/index.php?test=1314440

ont i magen :(

jag har skiiitont i min lilla mage... som inte är så liten^^ jag ser nämligen ut som att jag skulle vara gravid :S
men vi får se, jag ska göra ultraljud på fredag kl 10 på löwet.
snacka om att jag har fullspäcka schema nu !

imorn
: skola till halv fem! (på kvällen vet jag inte)

fredag:
jag ska inte till skolan men jag ska till löwenströmska sjukhuset kl 10.00 för att göra ultraljud på magen, sen på kvällen ska jag käka middag med elias å hans föräldrar sen kanske vi ska på bio!

lördag
:hjälpa mor på jobbet (10-14), sen på kvällen ska jag, carro å alex käka å ha myskväll.

söndag: hjälpa mor på jobbet (10-14), sen vet jag faktiskt inte på kvällen.

måndag: jag ska passa tayson för mor jobbar (icke gå till skolan), sen vet jag inte på kvällen.

tisdag: ledig p.g.a resursdag, sen vet jag inte.


så om ni vill göra nått med mig får ni boka mig hahah skoja! :P

idag: idag gick jag upp 7, åkte hem så jag var hemma kvart i 8, jag gick ut med tayson, badade tayson, trimmade tayson, gick ut med tayson, åkte till maxi med mor, va hemma en stund sen åkte jag å martina till kista c å handlade lite grejor, jag köpte ett rosa linne, svarta trosor, raklödder,ansiktskräm. sen åkte jag till elias, nu har han köpt en ny säng satt upp den å det blev superfint! nu åkte elias iväg för att köpa mc chiken till mig från donken:P haha svullo jag är jao!
aja sen ska jag sova som en gris iaf ;) godnatt


äntliiigen klar med den skiten !

haha nu sitter jag i datasalen å har precis skrivit klart engelska grejen om nalle puh! så jävla sköänt^^
man säger ju tredje gången gilt !

jää idag har jag 3 lektioner sen ska vi på studiebeskök i stan på nått hivcenter.
sen tänkte jag nog vara med elias en stund föer jag ska sova hemma idag.
Imorn är jag ledig eftersom vi har resursdag å därför ahde jag å mor tänkt å bada å trimma tayson. sen ska jag å martina åka nånstans för jag behöver köpa nått å ha på mig tills på fredag, då jag ska träffa elias föräldrar!
jag träffade hans far igår, vi fixade elias nyinköpta tavla så det blev fint:)
nu slutar vi snart datalektionen då har jag svenska sen engelska sen åker jag, annika å stina in till stan :D !
hihi ha det så bra nu å gå UT solen skinner ! :D puss<3


söndag är nog den tråkigaste dagen på hela veckan...

men den blir rolig för jag är alltid med martina :P haha imorse drog jag, martina å elias till ikea, mio å det där för att kolla på sängar sedan for vi till hld å käkade asgod thai mat ! sen for vi hem å bara chillade sen åkte elias till jobbet jobbar samma som igår(14.15- 23.15) jag å martina käkar glass nu sen ska vi till kista:)
jag tror jag åker hem imorn ist...
puss<3

goddaggoddag

idag är det lördagen den 3maj år 2008.
jag sov hos martina igår och gissa vem som fick pannkakor?
hahah JAG :D
idag har vi inte gjort så mycke, åt frukost bakade en sockerkaka, fixade oss å åkte till elias. sen åkte han för att han skulle jobba (14.15-23.15) då startade jag min städ-panik! jag städade hela lägenheten så nu är den fin å ren :)
sen så duschade jag å snart ska jag laga mat (makaroner & köttbullar) elias kommer 7 halv åtta så jag,han å martina ska käka lite middag då, sen går han tillbaka till jobbet å sen ska vi dricka lite när han kommer hem. haha  jag har längtat!
jaja nu ska jag fixa krubbet så vi höres puss<3

haha lilla vän, överge mig inte !"

MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINV
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN
MARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTINMARTIN



JAG ÄLSKAR DIG MARTINA HELENE STENDAHL <3<3<3


fredag igen, klämdag

idag är det fredagen den 2/5-08. det är klämdag och dagen efter min och elias 3-månaders dag :)
i love you more and more for every day ! <3
vad gjorde jag igår då? jo jag var med martina... min baby hade match (dom förklorade med 1-0 :( )
sen kom han hem å lagade mat (vårullar, potatis och sallad ) åt mig, ameth och martina. det va skit gott verkligren.
idag har jag bara sovit, vi fick en ny tvättmaskin för nåm dag sen och igår kopplade  elias in den så vi haR tvättat för fullt, nyss hängde jag upp lakan på balkongen för det fick inte plats på hänggrejen:P
guuuud va jag är sugen på pannkakor, fan asså tänk er nygjorda goda mumsiga pannkakoir. fast jag har ont o magen så jag kommer få ännu ondare i magen när jag äter, har ju nått fel på  den så så fort jag äter får jag ont. mamma tror att jag har magkatarr, jag har ju tagit blodprov men jag har inte fåptt svaren... jag fick en lapp häromdagen om att jag ska till löwenströmska och göra ultraljud på magen den 9 / 5 alltså nästa fredag. :S jaja snart kommer min baby hem på sin lunch (kl 12) måste försöka leta lite soimmarjobb nu !
på återseende´ puss<3

RSS 2.0