valborg

idag är det valborg, även kungens födelsedag(grattis)
jag har vart med mor å handlat mat idag på maxi :P jag ska strax ta bussen till elias, sen kommer hans kompisar å även anna å alex. martina har övgett mig idag för att vara med malin... (inga kommentarer)
haha neej jag bara skoja men jag kan träffa martin imorn eller nått jag är ju ledig nu till på måndag, sen på tisdag är jag oxå ledig. fettttttt skönt! :D jaja nu ska jag gå till bussen puss hej <3

jobbigaste dagarn på länge

söndag :
jag, elias, wille och martina var på ikea och mio. Elias köpte en soffa, barbord till stolarna, och 2 hyllor.
sen när vi kom hem så märkte vi att det fattades skruvar så han kunde inte montera upp det!
ialla fall så hade vi det bara skönt på kvällen.

måndag:
jag var ledig från skolan för vi hade resursdag, dock hade jag u-samtal så jag å mor for dit... jagfick en hel del skit men det va väntat så jag vart inte så himla chokad när läraren sa att jag hade totalt 50 % frånvaro, 36% giltig och 14 % ogiltig :/ (MÅSTE SKÄRPA MIG NU !)
ialla fall så hade jag inga ig-varningar så det va ju skönt, fick MVG på praktiken :D !
så mamma blev glad för att mina betyg såg bar ut.

tisdag (idag *) :
jag följde med joseph, elias och wille som skulle köpa ett spel i kista som kom ut kl 12 inatt (gta) så  vi svängde in på donken på hemvägen sen så åkte vi hem. wille å elias testade  lite, sen så åkte wille hem vid typ halv 2-2. då jag å elias gick å la oss.
jag vaknade halv 6 imorse skitpigg men tänkte att om jag går upp nu kommer jag va astrött sen så jag låg kvar å somnade om så klart så jag va dötrött istället när jaggick upp kl 7  !:P haha fast jag fick sjuts till eds-skolan av elias där jag tog bussen så jag hann med den tidiga bussen :) (duktigt gjort linn ! ) jag möte lilla carro på bussen oxå, det va trevligt att träffa henne på bussen det va länge sen ag pratade henne...
sen kom jag till skolan hade dataprov som jag inte alls var beredd på ! menmen får jag ig så är det ju bara att göra om. sen hade jag svenska där vikollade på troja, sen hade vi engelska där jag å linda redovisade ett kapitel om nalle puh.- haha
sen nu hade vi lunch det var fisk och potatis (otippat...NOT!)
nu ska jag gå å plugga de sista fem minuterna på ett matte prov som jag inte helelr visste om :S :O! jaja jag skriver mer sen, puss<3


skavsår på köpet^^

idag har jag typ sprungit runt som en vante ! :P haha först vaknade jag å så åkte jag å martina till stinsen, kollade runt lite där plus att vi besökte min kära mor :) jag fick välja en väska för hon vet att jag länge velat haft en sån som dom har där(A) så jag tog en svart med mönster som axelbanden är långa så att den hänger ner till rumpan typ :P kan lägga in en bild sen ;)
sedan så åkte jag å martina hem till henne å bytte skor för vi hade skiiiitont i fötterna, haha
sen åkte vi in till  stan där det hade regnat så vi som var sommarklädda frös typ ihjäl! :O :P
sen åkte vi till eds-sportfält å mötte elias sen hem hit till elias på malmish:) nu monterar han upp hans nyinköpta barstolar(ekram med svart skinn sits) asfin! :D sen ska vi åka å handla mat :P
sen vet jag inte vad vi ska hitta på, vi tar det som det kommer.
skriver mer sen, puss<3     

fett varmt det va idag jao !

haha ja nu var det fredag då... jag har inte vart i skolan på hela veckan och idag var jag på ikea med mor sen åkte jag till stan med martinut där jag klippte mig :) dom gjorde det bra, bara det att det känns såååå himla kort nu8 !

träffade min baby sen som tyckte jag va sexy :D (A) <3
sen skjutsade jag å elias anna till stan å sen så åkte han å jag till kista å käkade. gott var det  ! =)

orkar inte skriva så mycke idag, känner mig trött och har ont i halsen :(
på återseende kära fans <3

jag vill bli mamma är det sjukt?

  image37         tänk er en egen  familj
   image38 tänk er denna lillla varelses mjuka hud

image39  tänk er pappan, hur stolt han är

image40  tänk er en söt krabbat av ditt eget kött & blod

image41  tänk er denna lilla sötnos första bad

image42  tänk er att bli MAMMA


image43  tänk er graviditetens utveckling

image44  tänk er att se ett barn växa upp och sedan kunna klara sig själv

image45  tänk va coolt å få tvillingar

image46  tänk er upplevelsen att se sin egen mage att växa


image47  jag vil helt enkelt bli mamma!!!!!


kolla vad jag hittade gömda i min klädkammare igår...

haha jaa dom hittade jag och jag hade faktiskt glömt bort att jag hade dom :P
imorn ska jag å elias ut å käka så jag tänkte ha dom till kläningen som ahn köpte till mig idag, tror ni det funkar ? :)


image36

dagens outfit :)

image32

detta var då dagens klädsel ;)



image34

grattis martina!

image27        image28

image29          image30


Martina Helene Stendahl fyller 17 år idag!
Vilket jag å alex firade av redan igår, genom att baka en liten tårta å så fick hon ett kort.
i love you martina my really true best friend :) <3

här kommer lite bilder...

image19image23image18    detta är kläderna som min baby gav mig :D <3

illa!

Idag va jag inte i skolan idag heller :S det börjar bli illa, sen när jag kom hem sådär vid 15.00 så såg jag ett brev på bordet till mig från åva gymnasium... den första tanken var...PANIK jag trodde jag hade fått en varning att jag måste vara mer i skolan men så var icke fallet som tur va!!! det var bara ett brev om att jag ska på utvecklingssamtal kl 11 på måndag ! fast det är ju typ lika hemskt :O mamma sa det oxå att hon va fett nervös att dom kommer säga att jag har vart borta mycket, men hon vet ju om det !

idag var jag iaf å lämnade mitt cv till burger king i stinsen:P haha jag vet värsta sugjobbet men vafan det är ett jobb iaf ! ;) så får vi hålla tummarna för att jag får det då.
Sen var jag i kista med min baby oxå:)
vi shoppade! han köpte ett par ljusa lite slitna skiiiitsexiga jeans, 3 linnen, en tjocktröja, kalsonger och strumpor.
sen köpte han en lång skjorta / kläning, bh och ett skärp till mig :D thank you, i love you and you know it!
Så vi hade det mysigt idag sen åkte jag hem å jag å mor åkte till mio igen :P haha den här gången skulle hon lämna tillbaka soffan så hon fick pengar tillbaka:)
sen handlade vi lite mat på ica stop där i täby typ brevid mio.
Sen åkte vi hem, jag gick ut med tyson, mor lagade mat. det blev couscous smaksatt med saffran, kycling och räkor. skiiitgott var det !

sen nu sitter jag här i mitt faktiskt städade rum:)
min baby ringde nyss å sa att han hade köpt en soda stream och ett par vita gympa dojor:)  och att hans mor hade hittat en tvättmaskin åt honom. haha sweet
sen sa han även att han ville att jag skulle försöka flörta med mor så att jag kunde komma till han ikv`(A)
vi får se hur jag gör.
imorn ska jag oxå vara hemma för jag å mor ska till ikea(A) :D haha

jaja nu återstår väl bara en sak att göra... ladda in bilder ! :) puss<3


till min martina vill jag tillägna detta inlägg nu.

hejsan martina helene stendahl idag sov du hos mig, vi gick upp typ halv elva. gjorde vääärsta frukosten som alltid(men frukosten ju viktigaste målet om dagen eller hur ?:P )
haha sen fick vi panik för att vi var tvungna att ta en buss som gick 11.39, men vi hann. Jag skulle till skolan och skriva ett prov bara resten av dagen var både du å jag lediga :D
jag hade inte pluggat ett skit så jag svarade på lite frågor på bussen, och när jag fick provet så såg jag att det var exakt samma frågor som dom jag nyss gjorde:P hahah snacka om tur jag hade  ! (A)
efter det gick vi till täbban ( täby c) haha för att jag skulle köpa grejer till dig (tårt-indrigienser + gratulationskort ) så du fick gå till h&m medans jag sprang iväg på mina ärender :P


igår vill jag bara påpeka att min baby kom faktiskt hem innan tolv! en solklar förbättring än tidigare så jag vart glad, sen tjafsade vi lite grann... sen gick det över och jag vet att var mitt fel så FÖRLÅT!
jaja nu ska vi inte gå tillbaka på gammalt gnabb. PUNKT.

när jag hade vart i skolan så åkte jag hem till lilla mor å jag följde med henne till mio i täby å köpte en matta:) den var jättefin !
sedan så var jag hemma hos mor en stund sen åkte jag till alexander och vi gjorde en skitgullig tårta som jag lägger in en bild på senare:)
hihi martina blev nog glad tror jag.
hon fyller ju egentligen år imorn men vi firade henne idag för imorn har hon fullt upp. hon ska få en present till men det kan jag tyvärr inte säga här ifall hon läser detta :P så det får jag meddela folket om sedan.
nu är det grey´s anathomy på teve så jag ska glo på det lite sen ska jag ta en buss som går 22.04 från yxvägen till sollentuna station å sen gå till malmish där elias bor :) gud det kommer va askallt jag har bara på mig en kläning :S sen kommer jag typ dö om jag ska gå där själv ! :O
aja nu ska jag vara social mot alex å martinut. Puss <3                                                        


jag vill bara säåga en sak till... Elias jag tänker på dig hela tiden , är sååååå himla kär i dig vill aldrig att du lämnar mig ! jag kommer gå å typ hänga mig om du gör dte å det vet du. Jag vill leva och dö med dig, snart är det 3 månader och jag blir bara kärare för varje dag som går .ana behebak AKTER SHI ! (jag älskar dig )

                                            

god kväll

Till middag blev det kött,sallad och jag gjorde ris å martina gjorde potatisklyftor till sig själv för hon ville ha det ist:P
haha vi är nööördiga(A) :D
nu ligger martini å typ halvt somnar i soffan ^^
JAg sitter å ``hoppfullt`` väntar på att min baby ska komma hem... vi får väl se! jag skriver imorn hur det blev;)
Imorn är både jag å martini lediga fast jag måste till skolan å göra ett prov kl 1 bara... ahhah som jag inte ens har pluggat på... crap det kommer gå åt skogen... jaja jag fål väl läsa igenom skiten några ggr imorn :D
nu ska jag gå å duscha sen lägga mig i sängen tror jag !
Godnatt<3


skolk,skolk och ännu mer skolk!

Idag är det tisdag och jag va hemma för jag orkade helt enkelt inte gå till ksolan idag :P
usch fyfyfy ! måste bättra mig på skolfronten asså...
ialla fall från det ena till det andra så sitter jag nu med martina å typ glor rakt ut i luften vi vet inte vad vi ska göra^^
elias ska till sin farbror som typ fyller år idag... så martina ska hålla mig sällskap å sova här inatt.
Elias har LOVET att komma hem senast 20 i 12! om han inte håller det... då vet jag inte vad jag tar mig till, men en sak  vet jag och det är att jag kommer inte tro på det han säger. 

ialla fall så ska vi nog börja laga mat snart, haha alltid vi å leka husmödrar :P (A)
jaja på återseende kära fans ! :D <3

Sen blev det kladdkaka :)

martina å jag kände plötsligt ett sånt sug efter en riktigt kladdkaka, så vi bestämde oss för att göra det.

här har ni receptet ifall ni vill hänga på trenden;) :
100 g smör / margarin
2 ägg
3dl socker
1 ½ dl mjöl
4 msk kakao(o´boy går lika bra)
1 ½ tsk vanilin socker
2 tsk bakpulver

Jag kan säga att våran blev totalt misslyckad, men det va faktiskt p.g.a att det va nått i ugnen sedan tidigare som hade bränts fast så det luktade otroligt illa så vi tog ut kakan för tidigt så den blev ju liksom deggig typ. men det funkade det med :P

nu ska jag gå å hjälpa elias å tvätta, puss hej<3


Goder myrgen :)

Nu var det morgon igen, jag sov gott inatt kan jag säga!
elias å martina satt uppe typ aslänge å spelade tevespel men jag slocknade.höhö.
sen när dom hade spelat klart sådär vid typ 4-5 så kom elias in å la sig hos mig men han va fett jobbig för han skulle börja mysa då å jag va fett trött så jag palllade fan inte :P

aja sen fick han skylla sig själv att han va uppe så sent när han skulle jobba klockan halv åtta på morgonen:P haha töööönt han är verkligen.
imorse fick jag å martina frukost på sängen, gott var det ! :D

nu sitter vi här som två hiwans hahah å vet inte vad vi ksa hitta på :P

jaja vi höres senare kära fans ! :) <3


image15

btw...

GRATTIS DENNIS PÅ 12-ÅRSDAGEN! :D

mina mina mina å bara mina!

heeeeeej :)
nu var det ett tag sen jag bloggade :P haha men nu är det dags tycker jag !
nu sitter jag hos elias han har flyttat till malmvägen nu (malmish som jag å martina å jag kallar det )
haha aa iaf så sitter vi nu här alla tre... jag, martina å elias. å glor på talang 2008.
JAG ÄR SKIIIITHUNGRIG!!! har inte käkat på hela dagen :S
Jag var på vårdcentralen p.g,a att jag har ont i magen  mår illa å har fett ont i huvet hela tiden ! iaf så gick jag dit i måndags å tisdags... i måndags fick jag komma till min läkare som heter alfredo och var jättesnäll han fattade direkt att det va nått fel på mig när han kände på min mage, dessutom så hade jag jättelågt blodtryck.
det han gjorde då var att sa att jag skulle komma på tisdagen å ta blodprov å urinprov... gissa hur många rör med blod dom tog????
%JÄVA STYCKEN!!!!
aja så nu har dom iaf kollat mig, jag kommer få provsvaren inom en vecka hoppas jag, dom misstänker att jag har diabetes! :S :O

ikväll ska martin (martin enligt elias:P ) sova hos oss (eller aa hos elias men jag bor ju typ i  princip här så det blir ju vi ) så jag å martina har en deal, att vi ska vara uppe hela natten (A) :D haha !


på återseénde mina kära fans! ;D <3image13

RSS 2.0